Ремонт квартир и офисов под ключ

Строительный портал


Компании            Добавить компанию            Объявления            Подать Объявления            Статьи            Разместить Статью

Все о строительстве и ремонте » Полезные советы » Як електрична тепла підлога стає основним опаленням
  

Як електрична тепла підлога стає основним опаленням

Як електрична тепла підлога стає основним опаленням

Тепла Підлога

Кожна будівельна компанія, яка ставить перед собою мету залишатися на очах у суспільства, повинна постійно тримати руку на пульсі. Професіоналізм - це міцний стрижень будь-якої організації. Але крім високого рівня виконання поставлених завдань, бригада повинна чітко розуміти і відчувати, в яких умовах хоче жити сучасна людина. Клієнт змусив дизайнерів бути максимально креативними.

Саме клієнт змушує шукати нові способи його дивувати. В хорошому сенсі слова, розпещеність не дає розслабитися, не на хвилину. І лише справжні профі вміють чути те, про що так голосно мовчить кінцевий споживач.

Хто міг уявити, що тепла підлога електрична продаватиметься в магазинах, та що підігрів підлоги буде так затребуваний. Саме ми, люди, так стрімко і безустанно розвиваємо, придумуємо, вигадуємо нове. Зовсім не реальне завдання ставимо перед собою: але у нас все виходить - тому, що інакше бути не може. Від нас чекають чергової вигадки. Вигадки, яка як вірус буде распостранаться в суспільстві, роблячи нас будівельників і дизайнерів, затребуваними. А люди, будуть нами захоплюватися і чекати нових сюрпризів, а ми як справжні професіонали будемо ставити перед собою нові цілі.

Тепла підлога електрична

Раз вже торкнулися теплих підлог, то чому б не продовжити, взявши це унікальне, на мій погляд, винахід як приклад. Підігрів підлоги, зараз користується величезною популярністю серед населення України. За кордоном ним користуються вже давно. Є два види " теплої підлоги " : нагрівальні мати і нагрівальний кабель в бухті. В квартирі зручніше практичніше застосувати тонку теплу підлогу, тобто (нагрівальний мат). Рідше застосовується нагрівальний кабель.

Дуже часто теплі підлоги електричні застосовують як основне джерело опалення. Ними можна обігріти будинок, де немає центрального опалення. Прекрасна альтернатива. Але перед тим як теплу підлогу купити, краще все-таки проконсультуватися з людиною, яка зможе вам правильно зробити розрахунок. І консультація не потрібна, якщо ви вирішили опалювати житло, за допомогою нагрівального кабелю. Система тепла підлога, використовується як основне джерело опалення з ряду причин, та найпоширеніша причина - відсутність центрально обігріву. Рідше, але все ж зустрічаються такі об'єкти, де є два джерела опалення приміщення.

Терморегулятор для теплого пола

Наприклад: встановлено центральне, всім нам звичне, батареями опалення. І як страховку, господарі монтують тепла підлога на основі нагрівального кабелю. Природно, заздалегідь все прораховують фахівцем, проводилися всі необхідні процедури. Утеплення підлоги, нагрівальним кабелем, не обходиться без хорошої теплоізоляції. Цей процес обов'язковий якщо будинок буде обігріватися лише за допомогою кабелю. Є ще один не менш важливий момент, який обов'язково потрібно врахувати при розрахунку. Якщо ви плануєте, опалювати приміщення теплими підлогами, то площа, на якій буде лежати кабель, повинна бути покрита ним не менш ніж 70%. Що стосується вибору потужності, при основному опаленні будинку, то тут знову потрібно виходити з того наскільки дім тепло ізольований.

Найчастіше це 180-200 ват/кв.м. Цієї потужності вистачить для того що б теплі підлоги повноцінно нагрівали приміщення.

Фахівці рекомендують застосовувати такі системи, як тепла підлога Devi і Nexans (двожильний нагрівальний кабель). З вітчизняних брендів, вибирайте теплі підлоги Наш Комфорт або Теплолюкс. Всі ці системи перевірені, в першу чергу, часом. Визначившись з системою підігріву вам буде потрібно вибрати систему контролю теплих підлог або, простіше кажучи - перейдіть до вибору терморегулятора. На сьогоднішній день, всі вище зазначені компанії пропонують досить широкий вибір терморегуляторів для теплої підлоги.

Є програмований терморегулятор який контролює систему включаючи і вимикаючи її без вашого втручання. Правда доведеться, один раз встановити зручну для вас програму, відштовхуючись від свого життєвого графіка. До упаковки додається інструкція по застосуванню, де дуже детально розписано, як все працює. Є так само регулятори, механічні. Вони дуже прості в експлуатації і в той же час надійні.

Для теплих підлог Devi нещодавно був розроблений прекрасний, сучасний, сенсорний терморегулятор devireg touch. Це справжній прорив в області систем контролю, що підігрівають підлогу. Найпопулярніший механічний регулятор температури підлоги - це Roomstat 110. Виробляють його на одному з найбільших заводів з виробництва нагрівальних систем - ССТ. Зарекомендував себе з кращого боку, при цьому ціна дуже доступна.

Тепла підлога своїми руками

Якщо у вас ситуація така, що вам потрібна тепла підлога купити якиу укладають не в стяжку а під плитку то зверніть свою увагу на нагрівальні мати або як їх називають - тонка тепла підлога.

Цей вид підігріву, практично в 90% використовується лише у квартирах, де вже давним-давно зроблена стяжка. Раніше при будівництві будинків, ніхто не розраховував, що ми з вами будемо встановлювати теплу підлогу. Ось тонкі мати і були розроблені розумними людьми для зручностей.

Нагрівальний мат для укладання під плитку дуже просто монтується і займе у майстра трохи часу. А все тому, що це готовий виріб, яке потрібно просто розкласти на площі. За тим, встановити терморегулятор і все підключити.

Укладання плитки буде завершальним кроком. Ринок теплих підлог на сьогоднішній день пропонує двожильний нагрівальний мат і одножильний.
Статистика продажів дає нам зрозуміти що двожильний мат більш затребуваний людьми тому, що у нього є кілька переваг. Не важко здогадатися чому перший популярніший другого. Тепла підлога на основі двужильной системи, набагато простіше монтувати та стійкість до перегріву у нього вище. Хоча як не дивно, гарантія на них однакова не менше 15 років.

Для підігріву підлоги в квартирах, ми рекомендуємо купити і встановити devimat. З його допомогою нагрівається будь площа. Укладається він на площі навіть самої складної конфігурації. Та головний його плюс це те, що вони практично не змінює рівень підлоги у вашому житлі.

Тепла підлога своїми руками під плитку



1rem.at.ua - Все о строительстве и ремонте | Карта сайта
Копирывание информации только с разрешения администрации проекта.
Сделать бесплатный сайт с uCoz ремонт квартир и офисов под ключ © 2024