Ремонт квартир и офисов под ключ

Строительный портал


Компании            Добавить компанию            Объявления            Подать Объявления            Статьи            Разместить Статью

Все о строительстве и ремонте » Строительные материалы » Основні переваги теплих підлог
  

Основні переваги теплих підлог

Сучасний тепла підлога володіє масою переваг у порівнянні зі звичайними опалювальними системами. Крім головного переваги, якими є економічність, він дозволяє максимально ефективно розподілити потоки теплого повітря. Крім того, якщо ви вирішили купити тепла підлога, незайвим буде знати і про інші переваги, якими він володіє:
 1. Рівномірний розподіл тепла по всій площі.
 2. Висока швидкість монтажу.
 3. Можливість установки під підлогове покриття будь-якого типу, в тому числі кахель, ламінат, паркет, а також під лінолеумом.
 4. Можливість використання в будь-якому приміщенні незалежно від його призначення, у тому числі в спальні, вітальні, на кухні, в кабінеті або ванній кімнаті.
 5. Контроль над температурою в автоматичному режимі завдяки терморегуляторам. По суті, ви купуєте «розумний» тепла підлога електричний, що істотно знижує витрати.
 6. Невидимість цієї системи опалення. У вашому приміщенні будуть відсутні радіатори і незручності, пов'язані з їх використанням.
 7. Високий ККД, що знижує витрати на опалення.

Особливості установки і роботи теплих підлог

Електричний тепла підлога складається з нагрівальних елементів і електронного регулятора. Принципом його роботи є перетворення електричної енергії в теплову енергію, а рівнем обігріву можна керувати за допомогою простого перемикання температури, як в ручному, так і автоматичному режимі.

Встановлення теплої підлоги проводиться шляхом прокладки під поверхнею підлогового покриття нагрівальних елементів у вигляді кабелю, матів або плівки. Завдяки тому, що елементи розташовуються рівномірно, в приміщенні практично будуть відсутні «теплі» і «холодні» зони, як це часто буває при використанні звичайних радіаторів опалення.

Крім того, купивши тепла підлога, ви завжди будете відчувати тепло у своїх ніг. Наприклад, встановивши температуру обігріву 24 градуси, користувач отримає комфортну температуру 22 градуси в середині приміщення і 20 градусів під стелею. Такий розподіл є найбільш природним і зручним, воно дозволяє позбутися «кругообігу тепла, який відбувається при опаленні радіаторами, в результаті чого найбільш тепле повітря знаходиться під стелею, а холодний опускається вниз.

Практика показує, що, скільки б не коштував тепла підлога, ціна на цю систему опалення повністю окупається протягом декількох років - оптимальний розподіл тепла дозволяє заощадити чимало електроенергії. В результаті застосування цієї технології ви зможете зробити свій будинок, офіс або інше приміщення по-справжньому затишним і теплим!

TEXT.RU - 100.00%


1rem.at.ua - Все о строительстве и ремонте | Карта сайта
Копирывание информации только с разрешения администрации проекта.
Сделать бесплатный сайт с uCoz ремонт квартир и офисов под ключ © 2024